Het logo voor Holland Platforms B.V.

Onderhoud en service

Service, Onderhoud en Jaarlijkse Inspectie.

Holland Platforms beschikt over vakkundige en ervaren onderhoudsmonteurs die dagelijks voor klanten uit heel Nederland alle merken takels en toebehoren onderhouden, keuren en repareren.
Wij doen dit onder ander voor de merken Fixator, Power Climber, Sky Climber, Tractel en Lalesse en werken voor o.a. onderhoudsbedrijven, verhuurbedrijven en leveranciers van tijdelijke en permanente gevelinstallaties.
De werkzaamheden worden uitgevoerd in onze goed uitgeruste werkplaats in Nunspeet waarbij de doorlooptijd zo kort mogelijk word gehouden zodat onze klanten weer snel over hun materiaal kunnen beschikken.

Bij alle jaarlijkse groot-onderhoudswerkzaamheden word de takel door ons gekeurd, voorzien van een nieuwe keuringsticker en keuringsrapport zodat de materialen er weer veilig voor een jaar tegen kunnen.
Indien gewenst kunnen wij de materialen komen halen en brengen zodat u als klant hier geen omkijken meer naar heeft.

Bel voor meer informatie met 085-273 52 01 of per email naar
info@hollandplatforms.com

Een offerte aanvragen kan gemakkelijk en snel via ons offerte formulier. Een paar simpele details om ons op weg te helpen en we zorgen dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt voor uw project

Offerte aanvragen
Een offerte aanvragen kan gemakkelijk en snel via ons offerte formulier. Een paar simpele details om ons op weg te helpen en we zorgen dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt voor uw project. Het logo van Holland Platforms B.V.X
X
Een skyline

Contact

Energieweg 5b,
8071 DA Nunspeet

Tel:


   
085-273 52 01
E-mail: 

info@hollandplatforms.com

VCA** Gecertificeerd

Het logo van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers (VCA)

Aangesloten bij VSB

Het logo voor Vereniging van Stieger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven

Aangesloten bij VSB

Het logo voor Vereniging van Stieger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven

© 2022 Holland Platforms B.V. - Alle rechten voorbehouden