Het logo voor Holland Platforms B.V.

Den Haag

Reinigingswerk

  In augustus 2015 heeft Holland Platforms 2 hangbruggen van 12 meter lang gemonteerd aan het kantoorpand “Zilveren Toren” te Den Haag.
  In verband met de vele obstakels op het dak en een borstwering van 3,5 meter hoog, heeft Holland Platforms in samenspraak met Aboma Keboma en onze constructeur speciale dakbalken ontwikkeld die op de bestaande glazenwasser rail bevestigd werden en hierdoor simpel te verrijden waren.
  De dakbalken zijn voorzien van zwenkbare wielstellen zodat de bochten in de rail ook geen probleem vormden. De kontragewichten, welke normaal gesproken achterop de dakbalken bevestigd zijn, hebben we in dit geval in speciale verrijdbare bokken op het normale dak geplaatst. Hiermee konden we de dakbalken hun normale lengte laten behouden waarmee het kontragewicht relatief laag kon blijven en toch makkelijk verplaatsbaar was.
  De beide hangbruggen hebben ongeveer een jaar gehangen aan dit 75 meter hoge kantoorpand direct langs de A12, t.b.v. reinigingswerken en aan het aanbrengen van een vuil werende coating en een waslaag.
  Door deze maatoplossing was onze opdrachtgever ruim binnen de gestelde termijn klaar en is pand weer in de staat zoals deze hoort te zijn!

  Een offerte aanvragen kan gemakkelijk en snel via ons offerte formulier. Een paar simpele details om ons op weg te helpen en we zorgen dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt voor uw project

  Offerte aanvragen
  Een offerte aanvragen kan gemakkelijk en snel via ons offerte formulier. Een paar simpele details om ons op weg te helpen en we zorgen dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt voor uw project. Het logo van Holland Platforms B.V.X
  X
  Een skyline

  Contact

  Energieweg 5b,
  8071 DA Nunspeet

  Tel:


     
  085-273 52 01
  E-mail: 

  info@hollandplatforms.com

  VCA** Gecertificeerd

  Het logo van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers (VCA)

  Aangesloten bij VSB

  Het logo voor Vereniging van Stieger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven

  Aangesloten bij VSB

  Het logo voor Vereniging van Stieger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven

  © 2022 Holland Platforms B.V. - Alle rechten voorbehouden