Het logo voor Holland Platforms B.V.

Ede

Vastgoedonderhoud

    • Test2

Voor een vastgoedonderhoudsbedrijf monteerde Holland Platforms, 3 stuks speciale hoek-hangbruginstallaties aan een 8 kantige betonnen liftschacht op een project in Ede.

Om aan de liftschacht efficiƫnt, praktisch en veilig te kunnen werken heeft de opdrachtgever besloten advies in te winnen bij Holland Platforms, specialist en verhuurder van tijdelijke hangbruggen, die al een paar keer eerder aan deze flats werkzaamheden uitvoerde voor andere opdrachtgevers.

Gezien de eerdere ervaringen op dit project kon HP deze oplossing vrij eenvoudig aanbieden, wat naadloos aansloot bij de eisen van de klant; een goed bereikbare en veilige werkplek op hoogte en ook nog eens voldoende inzet om genoeg productie te kunnen maken. Lees; het betonreparatiewerk en schilderwerk moet op tijd/ binnen de geplande uren af.

Door middel van deze speciale hangbruginstallaties is de liftschacht rondom (8 zijden !) bereikbaar en hoeven de medewerkers niet te klimmen of klauteren etc. en staan ze door een druk op de knop altijd op de juiste werkhoogte. Bovendien word de overlast zo veel mogelijk beperkt voor de bewoners wat een prettige bijkomstigheid is.

Om plaatsen van dakbalken met contragewichten op dit kleine dakoppervlak mogelijk te maken zijn diverse verstelbare dakbalken gebruikt die kruislings over elkaar heen zijn geplaatst. Gezien de hoge belasting is het dak van de dakopbouw onderstempeld en ondersteund waar nodig, waarna 4 monteurs van Holland Platforms konden beginnen met hun montagewerkzaamheden en het plaatsen van de dakbalken in de juiste posities.

Na een uitgebreide inspectie konden op de begane grond, de hangbruggen er onder worden gemonteerd waarna na het invullen van de checklisten deze werden vrij gegeven voor gebruik, zodat de klant er direct mee aan het werk kon.

Een offerte aanvragen kan gemakkelijk en snel via ons offerte formulier. Een paar simpele details om ons op weg te helpen en we zorgen dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt voor uw project

Offerte aanvragen
Een offerte aanvragen kan gemakkelijk en snel via ons offerte formulier. Een paar simpele details om ons op weg te helpen en we zorgen dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt voor uw project. Het logo van Holland Platforms B.V.X
X
Een skyline

Contact

Energieweg 5b,
8071 DA Nunspeet

Tel:


   
085-273 52 01
E-mail: 

info@hollandplatforms.com

VCA** Gecertificeerd

Het logo van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers (VCA)

Aangesloten bij VSB

Het logo voor Vereniging van Stieger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven

Aangesloten bij VSB

Het logo voor Vereniging van Stieger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven

© 2022 Holland Platforms B.V. - Alle rechten voorbehouden