Het logo voor Holland Platforms B.V.

Rotterdam

  Holland Platforms, heeft op een mooie locatie in hartje Rotterdam aan de circa 100 meter hoge en schuine gevel van de KPN toren een speciale hangbrugconstructie gemonteerd die de schuine lijn van de gevel volgt.

  Met een 500 tons hijskraan werd door de specialisten van Holland Platforms de ophangconstructie gemonteerd en werd een dag later de hangbrug er onder geplaatst. Eén en ander is ontwikkeld, getekend en berekend en vervolgens in 1 keer goedgekeurd door Aboma Keboma waarna de gebruiker met een veilig gevoel aan zijn werkzaamheden op deze grote hoogte kan gaan beginnen.

  Saillant detail: van de 3 uitgenodigde partijen was Holland Platforms de enige partij die hier een oplossing voor kon bedenken en nog wel ter plekke!

  Een offerte aanvragen kan gemakkelijk en snel via ons offerte formulier. Een paar simpele details om ons op weg te helpen en we zorgen dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt voor uw project

  Offerte aanvragen
  Een offerte aanvragen kan gemakkelijk en snel via ons offerte formulier. Een paar simpele details om ons op weg te helpen en we zorgen dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt voor uw project. Het logo van Holland Platforms B.V.X
  X
  Een skyline

  Contact

  Energieweg 5b,
  8071 DA Nunspeet

  Tel:


     
  085-273 52 01
  E-mail: 

  info@hollandplatforms.com

  VCA** Gecertificeerd

  Het logo van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers (VCA)

  Aangesloten bij VSB

  Het logo voor Vereniging van Stieger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven

  Aangesloten bij VSB

  Het logo voor Vereniging van Stieger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven

  © 2022 Holland Platforms B.V. - Alle rechten voorbehouden