Het logo voor Holland Platforms B.V.

Training & Opleiding

Holland Platforms B.V. kan uw medewerkers opleiden en trainen

U kunt bij Holland Platforms terecht voor de aanschaf van diverse merken tijdelijke hangbrugsystemen maar ook kunnen wij u de benodigde veiligheidsmaterialen leveren op gebied van harnasgordels, lijnen en valbeveiliging.

Graag adviseren wij u over de uitgebreide mogelijkheden. Bel ons voor informatie op telefoonnummer 085-273 52 01 of 06-316 914 52.

Cursus: Veilig Werken Met Hangbruginstallaties

U kunt bij Holland Platforms terecht voor een cursus “veilig werken met een hangbruginstallatie”. Bij deze cursus wordt dieper ingegaan op de mogelijkheden- en het veilig werken met een hangbruginstallatie. Na goed gevolg van deze cursus ontvangen uw medewerkers een certificaat en kunnen ze zichtbaar aantonen dat ze deskundig zijn op dat gebied.

Een schematische weergave van de opleiding/cursus 'Veilig werken met hangbruginstallaties' die aangeboden wordt door Holland Platforms B.V.

Een offerte aanvragen kan gemakkelijk en snel via ons offerte formulier. Een paar simpele details om ons op weg te helpen en we zorgen dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt voor uw project

Offerte aanvragen
Een offerte aanvragen kan gemakkelijk en snel via ons offerte formulier. Een paar simpele details om ons op weg te helpen en we zorgen dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt voor uw project. Het logo van Holland Platforms B.V.X
X
Een skyline

Contact

Energieweg 5b,
8071 DA Nunspeet

Tel:


   
085-273 52 01
E-mail: 

info@hollandplatforms.com

VCA** Gecertificeerd

Het logo van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers (VCA)

Aangesloten bij VSB

Het logo voor Vereniging van Stieger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven

Aangesloten bij VSB

Het logo voor Vereniging van Stieger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven

© 2022 Holland Platforms B.V. - Alle rechten voorbehouden