Het logo voor Holland Platforms B.V.

HANGBAK HUREN?

Op het gebied van verhuur en montage is Holland Platforms de enige landelijke specialist op het gebied van (hangbak) hangbruginstallaties.

Bij Holland Platforms staat een hecht team van alleen maar gecertificeerde medewerkers voor u klaar, die weten waar ze het over hebben en die met de grootste verantwoordelijkheid zorgdragen voor uw veiligheid.Onze medewerkers blijven continu op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebeid van de wet- en regelgeving door het volgen van trainingen en cursussen. Wij zijn VCA gecertificeerd en werken uitsluitend volgens de geldende norm- en regelgeving voor hangbruginstallaties, de NEN-EN 1808. Tevens zijn wij aangesloten bij de overkoepelende brancheorganisatie VSB- Hangbruginstallaties.

Onze vestiging ligt centraal gelegen in Nederland ( Nunspeet), zodat wij snel op uw project kunnen zijn, waar in Nederland deze zich ook bevindt. Onze organisatie is vlak, met korte lijnen en daarom kunnen wij heel snel reageren op de wensen van onze opdrachtgevers.

Wilt u meer informatie? Bel ons op 085 – 273 52 01, of bezoek onze contactpagina voor een rechtstreeks contact met de juiste persoon, of  vul onderstaande formulier in.

Een offerte aanvragen kan gemakkelijk en snel via ons offerte formulier. Een paar simpele details om ons op weg te helpen en we zorgen dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt voor uw project

Offerte aanvragen
Een offerte aanvragen kan gemakkelijk en snel via ons offerte formulier. Een paar simpele details om ons op weg te helpen en we zorgen dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt voor uw project. Het logo van Holland Platforms B.V.X
X
Een skyline

Contact

Energieweg 5b,
8071 DA Nunspeet

Tel:


   
085-273 52 01
E-mail: 

info@hollandplatforms.com

VCA** Gecertificeerd

Het logo van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers (VCA)

Aangesloten bij VSB

Het logo voor Vereniging van Stieger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven

Aangesloten bij VSB

Het logo voor Vereniging van Stieger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven

© 2022 Holland Platforms B.V. - Alle rechten voorbehouden