Het logo voor Holland Platforms B.V.

Werkwijze

Efficiëntie in een beknopte weergave

1. Projectadvies

Holland Platforms B.V. kan voor u een advies uitbrengen voor wat betreft de bereikbaarheid van uw werkzaamheden.

Meer informatie

Projectadvies

Holland Platforms brengt voor u het beste advies uit voor wat betreft de bereikbaarheid van uw werkzaamheden. Tijdens een werkopname ter plekke wordt o.a. gesproken over de inzet, de routing, de hijskraan die erbij moet komen en eventuele vergunningen die hiervoor geregeld moeten worden. Vervolgens maken wij voor u een gespecificeerde offerte op maat, zodat u weet waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten.

Het logo van Holland Platforms B.V.

X

2. Maatwerk

Indien de situatie erom vraagt, kunt u bij Holland Platforms B.V. ook terecht voor een oplossing op maat.

Meer informatie

Maatwerk

Indien de situatie erom vraagt, kunt u bij Holland Platforms ook terecht voor een oplossing op maat. Situaties waar met standaard materialen geen oplossing mogelijk is, kunnen wij wellicht bereikbaar voor u maken door bepaalde onderdelen speciaal voor uw project op maat te maken. We laten zo’n specifiek project tekenen en berekenen door onze constructeur, zodat u er zeker van kunt zijn dat onze oplossing ten alle tijden voldoet aan de hiervoor gestelde normen.

Het logo van Holland Platforms B.V.

X

3. Transport & montage

Bij opdracht kunt u contact opnemen met onze planning, die in overleg met u een startdatum voor de montage inplant.

Meer informatie

Transport & montage

Bij opdracht kunt u contact opnemen met onze planning, die in overleg met u een startdatum voor de montage inplant. De materiaalbonnen worden gemaakt en onze magazijnman laadt alles voor. Uw project wordt vooraf uitvoerig doorgesproken met onze monteurs, zodat zij goed beslagen ten ijs komen op uw project en weten wat er van ons verwacht wordt. Onze monteurs melden zich aan op uw werk en bespreken met uw uitvoerder hoe de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Het logo van Holland Platforms B.V.

X

4. Gebruikersinstructies

Na de montage, krijgen uw medewerkers uitgebreide instructies over de bediening van de hangbruginstallatie.

Meer informatie

Gebruikersinstructies

Nadat onze monteurs de montagewerkzaamheden gereed hebben, krijgen uw medewerkers bij elke oplevering mondelinge- uitleg en instructies. Deze instructies kunnen nagelezen worden in de schriftelijke handleiding die we meeleveren. Indien gewenst kunnen onze monteurs ook instructies geven over het verplaatsen van de hangbruginstallatie naar een volgende situatie.

Het logo van Holland Platforms B.V.

X

“Oog voor kwaliteit, ook na de aflevering.”

5. Keuring, onderhoud & reparatie

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij ook klanten takels en complete installaties keuren en onderhouden.

Meer informatie

Keuring, onderhoud & reparatie

In onze goed uitgeruste werkplaats onderhouden we niet alleen onze eigen huurvloot, maar kunnen wij ook klantentakels of zelfs complete gevelinstallaties keuren en onderhouden. Voor wat betreft de takels, krijgen deze groot onderhoud waarbij we alle kapotte, of niet goed werkende, onderdelen vervangen. De takels worden vervolgens uitgebreid getest op onze testbank, gekeurd en voorzien van een keuringssticker en keuringsrapport. Bij de complete installatie worden alle onderdelen grondig nagekeken, eventueel gerepareerd of vervangen en wordt elk onderdeel voorzien van een keuringssticker. Ook hiervan ontvangt u uiteindelijk een keuringsrapport.

Het logo van Holland Platforms B.V.

X

6. Training & opleiding

U kunt bij Holland Platforms terecht voor een cursus “veilig werken met de hangbruginstallatie”

Meer informatie

Training & opleiding

U kunt bij Holland Platforms terecht voor een cursus “veilig werken met de hangbruginstallatie”. Bij deze cursus wordt dieper ingegaan op de mogelijkheden- en het veilig werken met een hangbruginstallatie. Na goed gevolg van deze cursus ontvangen uw medewerkers een certificaat en kunnen ze zichtbaar aantonen dat ze deskundig zijn op dat gebied.

Het logo van Holland Platforms B.V.

X

Een offerte aanvragen kan gemakkelijk en snel via ons offerte formulier. Een paar simpele details om ons op weg te helpen en we zorgen dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt voor uw project

Offerte aanvragen
Een offerte aanvragen kan gemakkelijk en snel via ons offerte formulier. Een paar simpele details om ons op weg te helpen en we zorgen dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt voor uw project. Het logo van Holland Platforms B.V.X
X
Een skyline

Contact

Energieweg 5b,
8071 DA Nunspeet

Tel:


   
085-273 52 01
E-mail: 

info@hollandplatforms.com

VCA** Gecertificeerd

Het logo van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers (VCA)

Aangesloten bij VSB

Het logo voor Vereniging van Stieger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven

Aangesloten bij VSB

Het logo voor Vereniging van Stieger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven

© 2022 Holland Platforms B.V. - Alle rechten voorbehouden